Безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн Детальніше...
0 грн

Новини

Як вибрати велосипедне крісло для дитини?
21.02
Сімейні прогулянки на велосипеді - чудовий спосіб активного відпочинку, який йде на користь дорослим і дітям. Малюків катання привчає до здорового способу життя, дарує масу позитивних емоцій і зміцнює зв'язок з батьками.
Обираємо складаний велосипед: на що звернути увагу?
27.12
Серед різних моделей міських велосипедів на окрему увагу заслуговує складаний. Його основна перевага - компактність за рахунок механізму складання, що дуже подобається жителям великих міст. Такі байки не розраховані на покатушки по складному рельєфу, проте в насиченому міському трафіку їм немає рівних. Уже готові стати власником комфортного і невеликого велосипеда для їзди на роботу чи навчання, але не знаєте, на чому конкретно зупинитися? Фахівці нашого магазину підготували кілька універсальних порад, які допоможуть не розгубитися в асортименті.
Як вибрати велосипедний шолом?
14.11
Під час катання на велосипеді необхідно використовувати відповідну екіпіровку, одним з основних елементів якої виступає шолом. Це важливий фактор безпеки, його головна мета - захист голови велосипедиста в разі падіння або ДТП. Від подібних неприємних ситуацій не застрахований ніхто, особливо під час руху дорогами загального користування разом з автомобілями. Тому подбати про безпеку - найважливіше завдання, перш ніж сісти за кермо. Обирати велошолом варто разом із велосипедом або навіть раніше - як правило, такі аксесуари продаються в спеціалізованих магазинах. У нас в асортименті великий вибір велосипедних шоломів, який підійде конкретно вам? Коротко розглянемо нижче.
Обираємо велосипед для підлітка: про що треба знати?
18.10
Підліткові велосипеди сильно відрізняються від дитячих і дорослих моделей. Це вже більш серйозні за характеристиками байки, у них більш стриманий дизайн, більше можливостей і налаштувань, ніж у транспорту, розрахованого на дітей. При випуску велосипедів для підлітків виробники враховують фізичні особливості розвитку і психологію підростаючого покоління. Хлопчики і дівчатка в усьому прагнуть наслідувати дорослих, їм не подобається, коли їх ототожнюють з дітьми, це виражається, зокрема, у виборі байків. У статті коротко розповімо, на що звернути увагу під час купівлі велосипеда для підлітка.
Що потрібно знати про вибір велосипедних окулярів?
19.09
Що потрібно знати про вибір велосипедних окулярів? Велоокуляри – один із найважливіших елементів захисту під час катання на велосипеді. Причому не має значення, ви професіонал, який регулярно тренується та бере участь у змаганнях, або любитель, який виїжджає на покотушки кілька разів за сезон. У будь-якому випадку велосипедні окуляри повинні стати вашим другом та невід'ємною частиною екіпірування. Про те, як їх вибрати, розповімо у статті.
Гід з вибору розмірів велосипедних покришок
18.09
У світі велосипедів, де кожна деталь впливає на ваше катання, вибір розмірів покришок відіграє важливу роль. Від комфорту до прохідності, від керованості до швидкості - все це залежить від правильного вибору розмірів ваших велосипедних шин. У цій статті ми проведемо вас через ключові аспекти, які допоможуть вам зробити поінформований вибір під час купівлі нових покришок.